Uşak Üniversitesi Arkeoloji

Bu sene Kırşehir Ahi Evran üniversitesi tarafından üstlenilen sempozyuma katılım için, Türkiye’nin tüm üniversitelerinde seçilmiş olan temsilciler ile iletişime geçilerek özet metin verilebiliyor. Her üniversiteden bir sunum alınmak suretiyle farklı anabilim dallarına sahip üniversitelerde ise her anabilim dalından bir sunum alınacak.

Geçtiğimiz sene Adana Çukurova Üniversitesinin üstlendiği sempozyum, farklı disiplinlerden ve ana tema olarak arkeolojiye dair birçok konunun işlenmesiyle oldukça nitelikli ve birleştirici bir etki bırakmıştı.

9. Uluslararası Arkeoloji Öğrencileri Sempozyumu, dünyanın her yerinden arkeoloji ve ortak disiplinlerden öğrencilerin katılıyor.

Uşak Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden 3 Öğrenci de sempozyuma katılarak üniversitemizi temsil edecektir.

27 Şubat 2018