Uşak Üniversitesi Arkeoloji

Uşak Üniversitesi Lidya Bölgesi Arkeolojisi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Arkeoloji Topluluğu tarafından 16 Mayıs 2017 tarihinde Saat 15.00'da Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Sibel Hişmanoğlu Konferans Salonunda Ege Üniversitesi Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Haluk SAĞLAMTİMUR tarafından "Ilısu Barajı ve HES Projesi Kapsamında Siirt ve Çevresinde Yapılan Arkeolojik Kazılar" konulu bir konferans gerçekleştirildi.

Konferansa Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali YILMAZ ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Sedat BAYRAKAL  ile Uşak Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katıldılar.

Konferansın ardından Rektör Yardımcımız ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali YILMAZ tarafından Yrd. Doç. Dr. Haluk SAĞLAMTİMUR'a katılım belgesi ve plaket sunumu gerçekleştirildi.

16 Mayıs 2017